top of page
Topla-Akumulatorji-Avtokuk.jpg

Delamo po predhodnem dogovoru. Preverite razpoložljivost.

Akumulatorji Topla

Topla Akumolatorji s svojo zanesljivostjo in varnostjo predstavlja vsestransko baterijo, ki ponuja odlično moč, zmogljivost in zanesljivost hladnega zagona. Visoko kakovosten izdelek Topla zadovoljuje potrebe vseh sodobnih vozil.

Topla_Energy-Akumolatorji-Ugodno-Kuk.jpg

Topla Energy

Topla Energy baterija je proizvedena po Ca/Ca tehnologiji ekspandiranja. Topla Energy s svojo zanesljivostjo in varnostjo predstavlja vsestranskobaterijo, ki ponuja odlično moč, zmogljivost inzanesljivost hladnega zagona. Visoko kakovosten izdelek Topla Energy zadovoljuje potrebe vseh sodobnih vozil.

 • Daljša življenjska doba

 • Visoki startni tokovi

 • Minimalna poraba destilirane vode;vzdrževanje baterije ni potrebno

 • Zanesljiv start v ekstremnih klimatskih pogojih

ToplaEnergy-Seznam-Kuk.jpg

Topla Top

Topla_TOP-Ugodni-Akumolatorji-Kuk.jpg

Topla Top izkorišča najnovejše inovacije v proizvodni tehnologiji Ca/Ca, kar zagotavlja najvišji hladni zagon invrhunsko zanesljivo moč, ki zadovoljuje najsodobnejšo generacijo avtomobilov z visokimi energetskimi zahtevami. Zaprt pokrov (sealed) bateriji zagotavlja zaščito predrazlitjem in dolgo življenjsko dobo popolnoma brez vzdrževanja.

 

 • Zaprta konstrukcija pokrova

 • Večje število plošč zagotavlja 30% večjozagonsko zmogljivost

 • Izboljšana življenjska doba v cikličnem obratovanjus pomočjo več funkcijske prevleke na pozitivnih ploščah, ki preprečuje luščenje aktivnega materiala

 • Indikator napolnjenosti (magic eye)v vsakem trenutku omogočauporabnikom nadzor nad stanjem

 • Proti-eksplozijski vložek preprečuje vdor plamenaali iskre iz okolja

 • Idealen izbor za vozila z z veliko električne opreme

 • Proizvod najvišje kakovosti

ToplaTop-Seznam-Kuk.jpg

Startni akumulatorji Topla so namenjeni za zagon - start motorjev z notranjim izgorevanjem (osebna in tovorna vozila, motocikli, traktorji, gradbeni stroji itd). njihova glavna značilnost je zagotoviti dovolj velik startni tok za zagon motorja. Poleg tega pa v vozilih skrbijo tudi za napajanje ostalih električnih porabnikov v svetu se že dolgo časa v ta namen uporabljajo svinčevo-ki-slinski akumulatorji. v osnovi se delovanje svinčevo-kislinskega akumulatorja od začetka uporabe ni spremenilo razvoj tehnologije, postopkov izde-lave in uporabljenih materialov pa neprestano izboljšuje lastnosti akumula-torjev. na trgu lahko danes najdemo različne vrste startnih akumulatorjev.

 

Pomembna je predvsem razlika v dobi skladiščenja in načinu vzdrževanja ter v startnih sposobnostih. z družino akumulatorjev z oznako Ca/Ca smo v ta B razvili tehnološko najnaprednejši in za porabnika - kupca najboljši izdelek za zagon vozil akumulatorji so izdelani na opremi in iz materialov, ki so rezultat zadnjih dognanj razvoja tega področja. kalcijeva (Ca) zlitina z dodatkom kositra (sn), ki jo uporabljamo pri izdelavi mrežic z izboljšanimi lastnostmi, zagotavlja občutno manjše samopraznjenje in s tem omogoča daljši čas skladiščenja akumulatorjev. tudi poraba vode je manjša, kar sku-paj z boljšo korozijsko odpornostjo zaradi tehnologije »ekspandiranja« mre-žic (predvsem pri visokih temperaturah v motornem prostoru) zagotavlja daljšo življenjsko dobo akumulatorja po načelu »vgradi in pozabi«.

 

Poleg najnovejših Ca/Ca akumulatorjev pa so na trgu še akumulatorji prej-šnje generacije »hibridni« akumulatorji z oznako sb/Ca. hibridne akumulatorje v njihovi življenjski dobi ob pravilni napetosti polnje-nja v avtomobilu ni potrebno več vzdrževati (dolivati destilirano vodo), zato imajo tudi oznako »brez vzdrževanja«.

Prelistajte Topla priročnik za skladiščenje, vgradnjo in vzdrževanje

Topla-Naslovnica-Katalog.jpg
bottom of page