Topla-Akumulatorji-Avtokuk.jpg

Delamo po predhodnem dogovoru. Preverite razpoložljivost.

Akumulatorji Topla

Topla Akumolatorji s svojo zanesljivostjo in varnostjo predstavlja vsestransko baterijo, ki ponuja odlično moč, zmogljivost in zanesljivost hladnega zagona. Visoko kakovosten izdelek Topla zadovoljuje potrebe vseh sodobnih vozil.

Topla Energy

Topla Energy baterija je proizvedena po Ca/Ca tehnologiji ekspandiranja. Topla Energy s svojo zanesljivostjo in varnostjo predstavlja vsestranskobaterijo, ki ponuja odlično moč, zmogljivost inzanesljivost hladnega zagona. Visoko kakovosten izdelek Topla Energy zadovoljuje potrebe vseh sodobnih vozil.

 • Daljša življenjska doba

 • Visoki startni tokovi

 • Minimalna poraba destilirane vode;vzdrževanje baterije ni potrebno

 • Zanesljiv start v ekstremnih klimatskih pogojih

Topla Top

Topla Top izkorišča najnovejše inovacije v proizvodni tehnologiji Ca/Ca, kar zagotavlja najvišji hladni zagon invrhunsko zanesljivo moč, ki zadovoljuje najsodobnejšo generacijo avtomobilov z visokimi energetskimi zahtevami. Zaprt pokrov (sealed) bateriji zagotavlja zaščito predrazlitjem in dolgo življenjsko dobo popolnoma brez vzdrževanja.

 

 • Zaprta konstrukcija pokrova

 • Večje število plošč zagotavlja 30% večjozagonsko zmogljivost

 • Izboljšana življenjska doba v cikličnem obratovanjus pomočjo več funkcijske prevleke na pozitivnih ploščah, ki preprečuje luščenje aktivnega materiala

 • Indikator napolnjenosti (magic eye)v vsakem trenutku omogočauporabnikom nadzor nad stanjem

 • Proti-eksplozijski vložek preprečuje vdor plamenaali iskre iz okolja

 • Idealen izbor za vozila z z veliko električne opreme

 • Proizvod najvišje kakovosti

Startni akumulatorji Topla so namenjeni za zagon - start motorjev z notranjim izgorevanjem (osebna in tovorna vozila, motocikli, traktorji, gradbeni stroji itd). njihova glavna značilnost je zagotoviti dovolj velik startni tok za zagon motorja. Poleg tega pa v vozilih skrbijo tudi za napajanje ostalih električnih porabnikov v svetu se že dolgo časa v ta namen uporabljajo svinčevo-ki-slinski akumulatorji. v osnovi se delovanje svinčevo-kislinskega akumulatorja od začetka uporabe ni spremenilo razvoj tehnologije, postopkov izde-lave in uporabljenih materialov pa neprestano izboljšuje lastnosti akumula-torjev. na trgu lahko danes najdemo različne vrste startnih akumulatorjev.

 

Pomembna je predvsem razlika v dobi skladiščenja in načinu vzdrževanja ter v startnih sposobnostih. z družino akumulatorjev z oznako Ca/Ca smo v ta B razvili tehnološko najnaprednejši in za porabnika - kupca najboljši izdelek za zagon vozil akumulatorji so izdelani na opremi in iz materialov, ki so rezultat zadnjih dognanj razvoja tega področja. kalcijeva (Ca) zlitina z dodatkom kositra (sn), ki jo uporabljamo pri izdelavi mrežic z izboljšanimi lastnostmi, zagotavlja občutno manjše samopraznjenje in s tem omogoča daljši čas skladiščenja akumulatorjev. tudi poraba vode je manjša, kar sku-paj z boljšo korozijsko odpornostjo zaradi tehnologije »ekspandiranja« mre-žic (predvsem pri visokih temperaturah v motornem prostoru) zagotavlja daljšo življenjsko dobo akumulatorja po načelu »vgradi in pozabi«.

 

Poleg najnovejših Ca/Ca akumulatorjev pa so na trgu še akumulatorji prej-šnje generacije »hibridni« akumulatorji z oznako sb/Ca. hibridne akumulatorje v njihovi življenjski dobi ob pravilni napetosti polnje-nja v avtomobilu ni potrebno več vzdrževati (dolivati destilirano vodo), zato imajo tudi oznako »brez vzdrževanja«.

Prelistajte Topla priročnik za skladiščenje, vgradnjo in vzdrževanje

Topla-Naslovnica-Katalog.jpg

Za pomoč in dodatne informacije nas pokličite:

Avtovleka

041 755 500

051 609 607

Trgovina

Avtoservis

041 755 500

Ali nas kontaktirajte preko obrazca.

Tukaj smo, da vam pomagamo.

50 let znanja, izkušenj in zadovoljnih kupcev.

AVTO KUK AVTOSERVIS TRGOVINA d.o.o., Liptovska Cesta 2, 3210 Slovenske Konjice

Davčna številka SI: 50125923 Matična številka: 5820715000

 • Facebook
 • YouTube

© 2020 AVTO KUK d.o.o., Vse pravice pridržane.