top of page
Podjetje-Avtokuk.jpg

Delamo po predhodnem dogovoru. Preverite razpoložljivost.

Podjetje Avto Kuk d.o.o.

Naša največja motivacija so zadovoljni kupci, tehnično dovršene storitve, predvsem pa zadovoljni zaposleni v podjetju. Slednje dosegamo z nenehnim izpopolnjevanjem znanja in vlaganjem v zaposlene, z izboljšanjem in investiranjema v infrastrukturo in nove tehnologije.

Avto Kuk d.o.o. je ugledno družinsko podjetje, katero se ukvarja z zanesljivimi, kakovostnimi in trajnostnimi rešitvami na področjih:
 

  • Avtoservisa in mehaničnih storitev

  • Pomoči na cestah in reševanje najzahtevnejših problemov ob nesrečah

  • Zbirnih prevozih tovora po celotni evropski uniji

  • Avto trgovine z rezervnimi deli, akumulatorji,...

 

Z visoko usposobljenim strokovnim in operativnim kadrom, tehnološkim napredkom, inovativni delovni postopki, hitro odzivnostjo in odgovornostjo pomagamo kupcem pri zagotavljanju varnih in hitrih rešitev.

V več desetletni tradiciji, z referenčnimi projekti na območju celotne Slovenije in Mednarodnega trga in usmerjenostjo v odličnost, sledimo postavljanju najzahtevnejših standardov in meril.

 

Zato se pri opravljanju storitev za pravne in fizične osebe zavedamo, da so spoštovanje dogovorjenih rokov, nadgrajevanje učinkovitih procesov in cenovna konkurenčnost ter predanost bistveni pri doseganju dolgoročnih rezultatov.

 

Cenimo najboljše avtomehanične in transportne prakse, izpolnjevanje edinstvenih potreb naročnikov in preseganje njihovih pričakovanj z inovacijami in integriteto.

 

Z naročniki, zaposlenimi in podizvajalci vzdržujemo dolgoročne in zaupanja vredne odnose.

Avto-Kuk.jpg
Vozni Park Avto Kuk d.o.o.
Delavnica Avto Kuk d.o.o.
AvtoKuk-Bonitetna-Odlicnost.png

AVTOVLEKA KUK, d.o.o.

Liptovska 2, 3210 Slovenske Konjice

Davčna številka SI: 12836583

Matična številka: 2337207000

IBAN SI56 0510 0801 5293 109 ABANKA d.d.

Bonitetna Odličnost podjetja Avtovleka Kuk d.o.o.

 

S certifikatom bonitetne odličnosti z oceno AAA podjetje svojim sedanjim in bodočim poslovnim partnerjem, kupcem ali dobaviteljem pokažemo, da posedujmo dve temeljni poslovni lastnosti:

  • zaupanja vredno podjetje

  • verodostojnost

 

Dobra bonitetna ocena dodatno potrjuje ugled v domačem in tujem poslovnem okolju, oziroma zaupanje vseh, s katerimi podjetje sodeluje. Certifikat je za nas zelo pomemben saj s tem kažemo, da zelo resno jemljemo plačilno disciplino in kredibilnost našega poslovanja. Raziskave analitikov kažejo, da podjetja, ki imajo certifikat bonitetne odličnosti, poslujejo stabilnejše, dosegajo dolgoročne poslovne uspehe in se kot taka prepoznavajo na trgu, tako domačem kot mednarodnem.

bottom of page