top of page
KUK_Naslovna_Splet-Liptovska.jpg

Delamo po predhodnem dogovoru. Preverite razpoložljivost.

Predstavitev

Zanesljiva izvedba. Stroškovna učinkovitost. Tehnična prefinjenost.

Zgodovina podjetja

 

Podjete Avto Kuk je začelo poslovati leta 1971. Leta 1993 smo ob odprtju trgovine z rezevnimi deli odprli podjete Avto Kuk d.o.o. Leta 2019 smo k podjetju AVTO KUK d.o.o. pripojili podjetje očeta Antona Kuk s.p. ki dela že od leta 1971 in odprli novo poslovno enoto in nov avto servis na Liptovski cesti 2 v Slovenskih Konjicah.

Vizija podjetja

 

Z zanesljivo izvedbo storitev, stroškovno učinkovitostjo in tehnično prefinjenostjo postavljati standarde ter ugled blagovne znamke Avto Kuk d.o.o.

Začetki podjetja Avto Kuk d.o.o.

Poslanstvo

Zagotavljanje kakovosti, zanesljivosti in tehnične prefinjenosti je stalen proces, ki vključuje slehernega zaposlenega ali sodelujočega z podjetjem Avto Kuk d.o.o.

 

Odgovornost in zavezanost nosijo vsi v podjetju. Zato je vodstvo odgovorno za zagotavljanje vseh potrebnih ukrepov za zagotavljanje izvajanja, vzdrževanja in razumevanja vseh politik najvišjih standardov in meril, ki imajo za posledico kakovostno izvajanje dejavnosti.

 

Na ta način krepimo in povečujemo svojo tržno vlogo, vnašamo med zaposlene in naročnike osebno zadovoljstvo ter smo družbeno odgovorni.

Reševanje vozil na cesti Avto Kuk

Vrednote

Odličnost v kakovosti. Nenehno uvajanje inovacij. Sledenje trendom v avto mehanični industriji. Uporaba najnaprednejših tehnologij. Prefinjenost in dovršenost izvedbenih rešitev na področji storitev in blaga.

 

Celovitost

Delovati marljivo, zanesljivo in pošteno.

Sodobnost

Nenehno nadgrajevanje strokovnih izkušenj, procesov dela, opreme, ki izvirajo iz predanosti in čuječnosti do napredka, razvoja in časa,ki ga puščamo za sabo prihodnim generacijam.

Avto Trgovina Kuk

Odgovornost

Pri vsakdanjem delu za izvajanje storitev podjetja v skladu z vrednotami in načeli podjetja, ki varujejo naročnike, zaposlene, poslovne partnerje, podizvajalce in s tem sleherno delo in okolje.

 

Skupnost

Vztrajanje na medsebojnem spoštovanju, sodelovanju, spodbujanju, da se doseže potencial slehernega zaposlenega in zadovoljstvo naročnikov.

 

Zadovoljstvo

Zadovoljstvo kupcev izhaja iz zavzetosti, znanja in veselja do vsakodnevnega dela.

Avto mehanična delavnica 3D Optika
bottom of page